0

Tapet autocolant mondial pe tapet

TenStickers. Tapet autocolant mondial pe tapet. Vinil monede autocolant montare pe perete în stilul unui model de plută, perfect pentru decorarea dormitorului sau a camerei de zi! Acest design al hărții mondiale face o rotire unică pe continentele lumii, făcându-le să dispară dintr-un model de plută fără vârf, oferindu-i un aspect rece și modern.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
vinil monede autocolant montare pe perete în stilul unui model de plută, perfect pentru decorarea dormitorului sau a camerei de zi! Acest design al hărții mondiale face o rotire unică pe continentele lumii, făcându-le să dispară dintr-un model de plută fără vârf , oferindu-i un aspect rece și modern. Personalizați orice perete din casa dvs. Cu pământul pe care îl cunoaștem atât de bine, disponibil în orice dimensiune doriți, fără să vă faceți griji când lăsați reziduul pe perete după aceea.

Informații despre Tapet autocolant mondial pe tapet

Referință: A11812

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.