0

Stiluri de vineri, vineri

TenStickers. Stiluri de vineri, vineri. Cu acest autocolant pentru magazin, spuneți clienților dvs. Că participați în zilele de vineri negre! Autocolantul de fereastră este alcătuit din litera "vineri negre" într-un font diferit.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Cu acest autocolant pentru magazin , spuneți clienților dvs. Că participați în zilele de vineri negre! autocolantul de fereastră este alcătuit din litera " vineri negre " într-un font diferit. autocolantul oferă magazinului dvs. Un aspect modern, astfel că veți avea grijă să prindeți ochii clientului și să lăsați concurența în urmă! autocolantul poate fi atașat la vitrina dvs. Sau un perete neted și este disponibil în diferite dimensiuni. Pentru o mică taxă suplimentară, facem autocolantul de vinil, astfel încât să poată fi plasat în interiorul vitrinei. Pentru producerea autocolantelor noastre de perete , folosim vinil de înaltă calitate, inodor, ușor de aplicat și care poate fi îndepărtat complet.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.