0

Sticker nautic personalizabil

Personalizabil
TenStickers. Sticker nautic personalizabil. Design de autocolant de perete nautic pentru copii pirat pentru copii, cu un pirat pentru copii care fluturează un steag cu un nume pe el. Acest design poate fi personalizat cu un nume.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Personalizați
Un design autocolant de perete pentru copii pirat personalizabil, care este creat într-o culoare albastră pe care copilul tău i-ar plăcea. Acest design are personalitatea unui pirat în personajele copiilor, alături este un steag fluturând cu un nume care poate fi personalizat pe numele copilului tău. Acest design vă va face copilul fericit. Acest design poate fi aplicat la suprafață în camera pentru copii sau camera pentru sugari. Acest decalaj de perete nautic pentru copii este ceea ce aveți nevoie pentru a schimba aspectul facial în camera copiilor dvs. , designul este de foarte înaltă calitate, ușor de aplicat și puteți alege dimensiunea pe care o preferați.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.