0

Stele autocolant diagrama înălțime

TenStickers. Stele autocolant diagrama înălțime. Originalul colorat ideal pentru a ajuta la măsurarea creșterii copiilor dumneavoastră. O decalaj original din colecția noastră de autocolante de perete. Acest autocolant monocrom este perfect pentru a rămâne la curent cu cât crește copilul dvs.!

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)

Originalul colorat ideal pentru a ajuta la măsurarea creșterii copiilor dumneavoastră. O decalaj original din colecția noastră de autocolante de perete. Acest autocolant monocrom este perfect pentru a rămâne la curent cu cât crește copilul dvs.! Dar este, de asemenea, fantastic, deoarece oferă o atmosferă minunată și aspectul pentru casa ta. Personalizați-vă locul cu această decalare unică și faceți-i copilului să se simtă ca o stea, în timp ce ei intră în drum spre spațiu!

această diagramă de înălțime a stelelor trebuie plasată pe orice suprafață netedă. Disponibile în diferite culori! Ușor de aplicat și îndepărtat. * decal a fost conceput pentru a fi plasat la 10 cm de la sol pentru a evita prize și plinte.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informații despre Stele autocolant diagrama înălțime

Referință: A3381

Stilul stickerului:
Silueta autocolante de perete

Format:
Vertical

Categoriile de public căruia i se adresează:
Preşcolar
Copii

Număr de persoane:
Fără oameni