0

Semnul autocolantului

TenStickers. Semnul autocolantului. Autocolantul de autocolant semnal pentru a permite clienților să știe că această zonă a magazinului sau a restaurantului este în afara limitelor și este disponibilă numai membrilor personalului. Acest lucru este perfect pentru lipirea pe o ușă sau fereastră și este disponibil într-o varietate de dimensiuni și culori.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Autocolantul de autocolant semnal pentru a permite clienților să știe că această zonă a magazinului sau a restaurantului este în afara limitelor și este disponibilă numai membrilor personalului. Acest lucru este perfect pentru lipirea pe o ușă sau pe o fereastră dacă sunteți obosit să le spuneți clienților că aceasta este camera de personal. Acest autocolant este disponibil într-o varietate de dimensiuni și culori. Poate fi ușor aplicat pe orice suprafață plană, cum ar fi uși / ferestre sau pereți. Folosim un film adeziv care nu creează probleme și oferă magazinului dvs. Un aspect profesional.

Informații despre Semnul autocolantului

Referință: A10051

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.