Livrare la nivel mondial
0

Scoică bărbat și femeie decalaj ușă de sticlă

TenStickers. Scoică bărbat și femeie decalaj ușă de sticlă. Cumpărați designul nostru de autocolant decorativ pentru ușă de vinil de coajă marină disponibil în aproximativ 50 de culori diferite pentru a alege de la. Ușor de aplicat pe orice suprafață plană.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Design de autocolant pentru uși pentru decorarea suprafeței ușii din baie sau living. Un design frumos care poate fi ales într-una dintre cele 50 de culori disponibile pe care le avem în catalog. Puteți selecta dimensiunea în ceea ce se potrivește cel mai bine suprafeței pentru a o aplica. Un design creat din vinil de cea mai bună calitate care îl face rezistent la bule și la riduri. De asemenea, acesta este finisat în mat și acest lucru îl ajută să nu aibă interferențe ușoare pe suprafața sa. Cu o instrucțiune cu care vine și o spatulă pe care o puteți adăuga produsului, aplicația este o perfecțiune la suprafață.

Informații despre Scoică bărbat și femeie decalaj ușă de sticlă

Referință: A18930

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.