0

Savannah silueta autocolant de perete

TenStickers. Savannah silueta autocolant de perete. O decorație superbă de savană din colecția noastră de autocolante de perete din junglă, unde puteți vedea o varietate de animale, cum ar fi girafe, elefanți, păsări și flamingo!

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
O decorație superbă de savană din colecția noastră de autocolante de perete din junglă, unde puteți vedea o varietate de animale, cum ar fi girafe, elefanți, păsări și flamingo!

dacă sunteți deosebit de interesat de familia de elefanți, atunci puteți verifica colecția noastră de autocolante pentru pereți de elefant pentru a afla mai multe. Dacă nu, atunci puteți să vă decorați peretele acasă sau să lucrați cu această imagine fantastică a acestor tipuri diferite de animale în habitatul lor natural.

ne place să oferim clienților noștri autocolante care se potrivesc cerințelor lor specifice, de aceea puteți personaliza culoarea și dimensiunea acestui autocolant frumos de vinil. Ușor de aplicat și nu lasă reziduuri la îndepărtare!

Informații despre Savannah silueta autocolant de perete

Referință: A2897

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.