0

Roșu pentru băuturi și băuturi

TenStickers. Roșu pentru băuturi și băuturi. Un design deosebit de vinil al diferitelor fructe roșii și băuturi din colecția noastră de autocolante de perete roșu. Ideal pentru a decora bucataria ta!

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

bucătării cu autocolante - un design deosebit de vinil al diferitelor fructe roșii și băuturi din colecția noastră de autocolante pentru pereți roșii. ideală pentru decorarea bucătăriei dvs. ! Te-ai saturat de bucataria ta cautati simplu? Decorați-vă bucătăria cu această decal, care este, de asemenea, o parte a colecției de autocolante , această decaloare va crea o atmosferă mai interesantă și va face bucătăria să arate splendidă!

iti place vinul? Ce zici de fructele si legumele rosii? Dacă da, ați găsit decalajul perfect pentru a vă oferi locuinței o notă originală proprie. Culoarea principală este roșie pentru a arăta pasiunea și dragostea pentru mâncare. Acest simbolism va face cu siguranta bucataria unica.

această mâncare și băutură roșie este ușor de aplicat și nu lasă urme pe suprafața aplicată. Disponibile în diferite dimensiuni.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informații despre Roșu pentru băuturi și băuturi

Referință: A2854

Stilul stickerului:
Pereți de perete

Format:
Orizontală

Publicul căruia i se adresează:
Adulți

Număr de persoane:
Fără oameni