Livrare la nivel mondial
0

Roșu model floral decor flori laptop

TenStickers. Roșu model floral decor flori laptop. Un autocolant mixt cu model floral, de culoare roz, care servește la toate scopurile suprafeței dvs. , cu mat de înaltă calitate și ușor de aplicat.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


autocolant de perete floral albastru, alb și roșu pentru suprafețele și obiectele tale uimitoare. Acest design de decalcomanie de perete cu flori multicolore este plăcut și atrăgător pentru fiecare scop. Acest produs ca alții pe care îl avem este realizat din vinil de înaltă calitate pe care îl puteți găsi, iar senzația pe care o lasă atunci când este aplicată nu poate fi comparată cu niciun altul. Aplicarea acestui lucru este foarte ușoară și întotdeauna punem instrucțiuni despre cum să o aplicăm, astfel încât să nu întâmpinați probleme. Acest autocolant roșu colorat cu model floral poate fi în orice dimensiune la alegerea dvs. și vă veți bucura că ați utilizat acest produs.

Informații despre Roșu model floral decor flori laptop

Referință: A17707

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.