0

Poartă pe autocolantul de spălare linia de copii

TenStickers. Poartă pe autocolantul de spălare linia de copii. O autocolantă de perete cu o ilustrație a unei linii de spălare cu mai multe articole legate de bebeluși pe ele. Ideal pentru decorarea pepinierelor pentru copii.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
O autocolantă de perete cu o ilustrație a unei linii de spălare cu mai multe articole legate de bebeluși pe ele. Ideal pentru decorarea pepinierelor pentru copii .

acest autocolant distractiv și creativ pentru copii este perfect pentru a adăuga o notă dulce copiilor și copiilor. Un design care poate crea impresia că un tricou umed, o salopetă, o pătură și o șosete sunt suspendate să se usuce pe pereții tăi. Create cu culori de culoare albastru deschis, care sunt perfecte pentru camerele pentru copii noi .

alegeți dimensiunea care se potrivește cel mai bine spațiului dvs. și se aplică ușor pe orice suprafață plană. Realizat din vinil de înaltă calitate și anti-bule.

Informații despre Poartă pe autocolantul de spălare linia de copii

Referință: A4053

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.