0

Pisica urmarirea colectarea de autocolant fluturi

TenStickers. Pisica urmarirea colectarea de autocolant fluturi. Un design minunat care ilustrează o pisică care încearcă să prindă zeci de fluturi. Dacă vă place pisicile, atunci acesta este autocolantul ideal pentru peretele de pisică pentru casa ta!

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un design minunat care ilustrează o pisică care încearcă să prindă zeci de fluturi. Dacă vă place pisicile, atunci acesta este autocolantul ideal pentru peretele de pisică pentru casa ta! decora orice spațiu de acasă sau de a lucra cu acest decal pisică! Perfect pentru a oferi camerei dvs. Un aspect nou, împreună cu o atmosferă superbă!
această pisică urmărind design fluturi trebuie să fie plasate pe o suprafață netedă. Disponibile în diferite culori și dimensiuni. ușor de instalat și eliminat. * cea mai mică dimensiune prezentată în fișa de mărime pentru pisică este de 23 cm înălțime.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.