0

Pisica capturare stea autocolant

TenStickers. Pisica capturare stea autocolant. O autocolantă frumoasă siluetă de perete a unei pisici care încearcă să prindă unele stele pe cer. Ideală pentru a decora orice cameră din casă pentru a crea o atingere magică pentru dvs. și pentru familia dvs. Un design dulce cu tonuri de culori pastelate din colecția noastră de autocolante de animale.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

O autocolantă frumoasă siluetă de perete a unei pisici care încearcă să prindă unele stele pe cer. Ideală pentru a decora orice cameră din casă pentru a crea o atingere magică pentru dvs. și pentru familia dvs.

dacă sunteți un iubitor de pisici, atunci sunteți sigur de a iubi acest autocolant de perete pentru a decora într-un mod care este potrivit pentru gusturile tale. Un design dulce cu tonuri de culori pastelate din colecția noastră de autocolante de animale. Perfect pentru decorarea camerelor de dormit sau chiar pentru camera de zi.

alegeți dimensiunea care se potrivește cel mai bine spațiului pe care doriți să îl plasați și aplicați ușor pe orice suprafață plană. Realizat din vinil 100% anti-bule.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informații despre Pisica capturare stea autocolant