0

Pirat copii stick de perete autocolant

TenStickers. Pirat copii stick de perete autocolant. Un autocolant fantastic de perete pirat al unei nave de pirat pentru cei mici de acasă. Acest decal de perete pentru copii este unul din designul nostru din colecția noastră de autocolante de perete. Navighează cele șapte mări în căutarea unui piept de comori plin de aur și bijuterii regale!

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un autocolant fantastic de perete pirat al unei nave de pirat pentru cei mici de acasă. Acest decal de perete pentru copii este unul din designul nostru din colecția noastră de autocolante de perete. Navighează cele șapte mări în căutarea unui piept de comori plin de aur și bijuterii regale! Porniți în această aventură într-un loc misterios unde niciun alt pirat nu a explorat.

copilul tău îi iubește pe pirați? Ce zici de vânătoarea de comori? Intenționezi să decorezi dormitorul copilului tău? Dacă da, atunci acest decalaj pirat este designul potrivit pentru dormitorul sau camera de joacă a copilului tău! Acest decalaj poate fi folosit și în locuri cum ar fi școli sau pepiniere pentru a crea o atmosferă plăcută pentru cei mici.

această navă colorată de pirat este ușor de aplicat și nu lasă urme la îndepărtare. Este disponibil în diferite dimensiuni.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.