0

Pirat copii navei autocolant

TenStickers. Pirat copii navei autocolant. Un design monocrom fantastic pentru copiii din colecția noastră de autocolante de perete pirați. Acest decalaj fantastic al navei pirat este decorarea perfectă a peretelui pentru a oferi camerei copilului dvs. Un aspect nou și autentic și o atmosferă plăcută pentru toată lumea.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un design monocrom fantastic pentru copiii din colecția noastră de autocolante de perete pirați. Este copilul dvs. Un mare fan al piraților și vânătorii de comori? Un autocolant de perete de arta de pe litoral pentru copii care ilustrează o corabie de pirați pe mare în mișcare în mod drastic și foarte agitat din cauza valurilor puternice. Un pirat care caută un tezaur plin de aur într-o insulă misterioasă! Permiteți-i copilului să se alăture acestei aventuri nebunești.

dacă nu sunteți de idei și nu știți cum să decorați dormitorul sau camera de joacă a copilului dvs. Atunci nu mai este nevoie să vă faceți griji! Acest decalaj fantastic al navei pirat este decorarea perfectă a peretelui pentru a oferi camerei copilului dvs. Un aspect nou și autentic și o atmosferă plăcută pentru toată lumea. și distracția nu se oprește acolo! Puteți alege peste 50 de culori diferite și dimensiuni diferite pentru a obține aspectul final! Este foarte ușor de aplicat și nu lasă urme la îndepărtare.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.