0

Pinguin frigider autocolant

TenStickers. Pinguin frigider autocolant. O modalitate distractivă de a vă decora frigiderul cu acest design de pinguin din colecția noastră de autocolante de perete de pinguin pentru casa ta. Acest design pinguin este disponibil în diferite dimensiuni și culori. Este ușor de aplicat și nu lasă urme la îndepărtare.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


O modalitate distractivă de a vă decora frigiderul cu acest design de pinguin din colecția noastră de autocolante de perete de pinguin pentru casa ta. Dacă sunteți în căutarea pentru o distracție și distracție pictograma pinguin pentru a da casa ta o notă de originalitate, atunci ați găsit autocolant ideal pentru tine! Această pasăre alb-negru este sigură pentru a vă face frigiderul să iasă într-un mod distractiv și interesant pentru oaspeții dvs.

acest design pinguin este disponibil în diferite dimensiuni și culori. Este ușor de aplicat și nu lasă urme la îndepărtare.

Informații despre Pinguin frigider autocolant

Referință: A2455

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.