Livrare la nivel mondial
0

Piele de laptop vintage model floral

TenStickers. Piele de laptop vintage model floral. înveliș decorativ de epocă cu model floral pentru decorarea laptopului. Cumpără-l în dimensiunea recomandată pentru dimensiunea suprafeței tale.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
înveliș decorativ cu model floral vintage de piele pentru a înfrumuseța suprafața pentru a-i da o atingere elegantă. Cumpărați-l de la noi în cel mai bun preț accesibil, cu cea mai bună calitate pe care o avem pe piață. Designurile noastre sunt rezistente la riduri și bule, fără suprafață strălucitoare. Ușor de aplicat cu utilizarea corectă a instrucțiunii care vine cu produsul. Efectuăm livrare la case și birouri atunci când sunt comandate online. Opțiunile de plată securizate sunt oferite fără provocare pentru a cumpăra orice produs de dorință. De ce nu adăugați acest autocolant de flori colorate pentru laptop în coș acum și bucurați-vă de o nouă suprafață.

Informații despre Piele de laptop vintage model floral

Referință: A19035

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.