Livrare la nivel mondial
0

Piele de laptop fluturi vintage și florale

TenStickers. Piele de laptop fluturi vintage și florale. Autocolant decorativ de vinil pentru laptop cu designul fluturilor vintage și florali. Cumpără-l în dimensiunea care se potrivește cel mai bine suprafeței pe care o ai.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Laptop-ul este un gadget important la îndemână și are nevoie de decorațiuni pentru a-l suprafata. Cu acest autocolant de laptop fluturi vintage și floral, vă veți bucura să utilizați acest dispozitiv cu admirație. Vine în dimensiune de personalizare pentru a se potrivi dimensiunii oricărui laptop. Completați în spațiul câmpului dimensiunea potrivită pentru dvs. Cumpărați, de asemenea, spatula cu produsul pentru a vă ajuta să o aplicați la perfecțiune și să vă mulțumească. Primim plata online cu opțiuni securizate, astfel încât să o puteți cumpăra de pe site-ul web și să primiți la orice adresă furnizată. decalcomanie de vinil laptop cu rezistenta la bule cu efect de lunga durata.

Informații despre Piele de laptop fluturi vintage și florale

Referință: A19033

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.