0

Pictograma cu prudență

TenStickers. Pictograma cu prudență. Un autocolant de semn al unui triunghi cu simbolul de exclamație pentru a avertiza oamenii să fie precauți pe autostradă. O autocolantă foarte practică pe care să o folosiți la locul de muncă dacă există o renovare care se desfășoară sau este perfectă pentru a fi folosită ca o decalare elegantă și pentru a oferi casei dvs. Aspectul dorit!

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un autocolant de semn al unui triunghi cu simbolul de exclamație pentru a avertiza oamenii să fie precauți pe autostradă.

o autocolantă foarte practică pe care să o folosiți la locul de muncă dacă există o renovare care se desfășoară sau este perfectă pentru a fi folosită ca o decalare elegantă și pentru a oferi casei dvs. Aspectul dorit! Semn decal disponibil în diferite dimensiuni! Amintiți-vă că este ușor de aplicat și îndepărtat și nu lasă urme la îndepărtare.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.