0

Personalizabil curcubeu copii autocolant

Personalizabil
TenStickers. Personalizabil curcubeu copii autocolant. O decalaj fantastic pe care îl puteți personaliza din colecția noastră de autocolante de perete curcubeu. Alegeți numele dorit și decorați camera copilului dvs. și înconjurați-l într-un cerc vibrant de curcubeu. Un design superb pentru a aduce ceva culoare în dormitorul copilului tău.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Personalizați

O decalaj fantastic pe care îl puteți personaliza din colecția noastră de autocolante de perete curcubeu. Alegeți numele dorit și decorați camera copilului dvs. și înconjurați-l într-un cerc vibrant de curcubeu. Un design superb pentru a aduce ceva culoare în dormitorul sau camera de joacă a copilului dvs. și pentru a crea o atmosferă plăcută în care copilul dvs. Poate juca toată ziua. Scapa de acele spații goale la domiciliu și le înlocuiți cu această decalaj strălucitor.

personalizați această decalare și transformați dormitorul copilului dumneavoastră într-un stil unic și original. Dați camerei copilului dvs. Un aspect unic, care îi va face să se simtă și mai confortabil. Acest desen decorativ de perete curcubeu este grozav pentru a plasa pe orice suprafață netedă, astfel încât să puteți plasa și ușa, fereastra etc. Copilul dvs. Va iubi acest design creativ.
nu uitați să introduceți numele dorit în caseta de text!
acest autocolant personalizat de curcubeu este disponibil în diverse dimensiuni, alegeți dimensiunea care se potrivește cel mai bine peretelui sau suprafeței netede la alegere. Ușor de aplicat și nu lasă reziduuri după îndepărtare.

...

Translated by Google Translate. Show original.

Informații despre Personalizabil curcubeu copii autocolant

Referință: A7694

Stilurile stickerului:
Pături personalizate
Tipografii autocolante de perete

Format:
Rundă

Categoriile de public căruia i se adresează:
Copii
Preşcolar

Număr de persoane:
Fără oameni