Livrare Gratuită 280 Lei
Livrare Expres de la 24/48h
+15.000 Produse disponibile
Livrare la Nivel Mondial

Paris frigider wrap

Reducere Astăzi 15%
TenStickers. Paris frigider wrap. O mare autocolantă de perete, o etichetă de memorie perfectă. Autocolantele paris sunt autocolante unice din franța și autocolante de perete din franceză pentru camera de zi!

O viață în paris, care nu ar vrea asta? De mers pe jos de-a lungul râului și turnul eiffer într-o dimineață duminică, cât de frumos! Acest autocolant de perete de perete este un autocolant de memorie perfectă din timpul petrecut sau care va fi petrecut în paris. Paris este un oraș plin de romantism, arhitect frumos și mâncare delicioasă franceză. Acest autocolant paris este un autocolant unic în franceză pentru camera de zi și este, de asemenea, potrivit ca un cadou pentru prietenii sau familia care iubesc franța sau paris. autocolante de perete din franța sunt ideale! Despre autocolantul paris : decorarea peretelui paris este făcută din material de autocolant puternic din vinil. Acest lucru înseamnă că autocolantul are o calitate ridicată și este disponibil pentru a se lipi de perete în interiorul și în exteriorul casei. Puteți lipi cu ușurință autocolantul francez pe pereți, uși, ferestre și, de asemenea, pe piesele de mobilier plat.

TenStickers. Paris frigider wrap. O mare autocolantă de perete, o etichetă de memorie perfectă. Autocolantele paris sunt autocolante unice din franța și autocolante de perete din franceză pentru camera de zi!

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Măsurile minime pentru acest produs sunt de 3 cm x 3 cm

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Aprecierile clienților care au cumpărat Paris frigider wrap

Apreciere generală: 10 / 10

la 29/05/2020 la 22:18 h

Colantul este exact ca in fotografie, este de o calitate ireproșabilă și arată extraordinar de bine. Frigiderul care era un obiect anost și deprimant, a devenit o adevărată atracție si înfrumusețează spatiul amenajat pentru servirea mesei.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.