0

Moon & stele autocolant de perete

TenStickers. Moon & stele autocolant de perete. O ilustrare superbă a unei lună și a unor stele strălucitoare din colecția noastră de autocolante de perete pentru a decora orice spațiu de acasă. Această lună elegantă și designul stelelor pot fi plasate pe suprafețe netede. Disponibile în diferite culori și dimensiuni. Ușor de aplicat și îndepărtat.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
O ilustrare superbă a unei lună și a unor stele strălucitoare din colecția noastră de autocolante de perete pentru a decora orice spațiu de acasă. Dacă sunteți în căutarea unui design elegant care va da dormitorului dvs. Elementul care lipsește, atunci ați găsit autocolantul perfect pentru dvs.! Puteți da acum camerei dvs. O notă de originalitate personalizând-o cu această decalaj decorativ.

această lună elegantă și designul stelelor pot fi plasate pe suprafețe netede. Disponibile în diferite culori și dimensiuni. ușor de aplicat și îndepărtat.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.