Livrare la nivel mondial
0

Monarh fluture ușă decal

TenStickers. Monarh fluture ușă decal. Autocolant decorativ pentru ușă cu designul fluturilor monarh în aspect foarte fascinant. Este personalizabil să se adapteze oricărui spațiu dorit.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Aplicați acest fermecător autocolant de vinil pentru uși pe oricare dintre suprafețele ușii din casă. Poate fi folosit pe camera de zi, dormitor și spațiu de bucătărie. Este creat dintr-un material vinil de cea mai bună calitate, cu rezistență ridicată la riduri și bule. Apare foarte lin la aplicare, fără nici o reflectare a luminii care creează o suprafață strălucitoare. Poate fi în orice dimensiune care să se potrivească unui spațiu dorit. Introduceți doar dimensiunea necesară în zona câmpului cu dimensiunea produsului. Adăugați, de asemenea, o spatulă pentru a permite aplicarea ei la perfecțiune cu un aspect admirabil. Contactați-ne direct dacă există vreo îndoială cu produsul.

Informații despre Monarh fluture ușă decal

Referință: A18921

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.