0

Metrou autocolant

TenStickers. Metrou autocolant. Un autocolant decorativ al semnului de metrou pentru a vă decora dormitorul, camera de zi, camera adolescenților și multe altele. Utilizați-vă ca o adăugare modernă ciudată pentru decorarea casei dvs. Sau ca o modalitate practică de a arăta oamenilor că există o stație de metrou în apropiere!

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un autocolant decorativ al semnului de metrou pentru a vă decora dormitorul , camera de zi , camera adolescenților și multe altele. Utilizați-vă ca o adăugare modernă ciudată pentru decorarea casei dvs. Sau ca o modalitate practică de a arăta oamenilor că există o stație de metrou în apropiere!

un semn decorativ pentru a-ți personaliza camera și a face să te simți că e al tău! Decorați pereții cu stil și creați o atmosferă pe care o veți iubi. Acest autocolant pentru semnele de metrou este disponibil în diferite dimensiuni, alegeți cel care se va potrivi cel mai bine pereților.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.