Livrare la nivel mondial
0

Meduză decal ușă de sticlă

TenStickers. Meduză decal ușă de sticlă. Jeleu autocolant de ușă pentru pește pentru a înfrumuseța suprafața ușii din casă. Un design ideal pentru spațiul bucătăriei. Personalizabil pentru a se potrivi cu orice suprafață a ușii.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


jeleu design de autocolant pentru uși de pește pentru a înfrumuseța suprafața ușii din casă. Poate fi utilizat pe spații de birouri și uși de afaceri. în locuință, poate fi folosit pentru camera de zi, dormitorul și bucătăria în special. Indiferent de dimensiunea spațiului, acesta poate fi personalizat pentru a se potrivi perfect. Simțiți-vă fericiți și confortabili cu spațiul de acasă folosind decorația noastră de vinil de cea mai bună calitate, cu rezistență ridicată la riduri. Nu se uzează și este foarte rezistent. Pentru a o instala perfect și fără probleme, adăugați o spatulă în timp ce selectați designul cu o opțiune de montare.

Informații despre Meduză decal ușă de sticlă

Referință: A18917

Suprafață:

Locație:

Public:

Nr. de persoane:

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.