Livrare la nivel mondial
0

Masina de cusut cu autocolant de pasare

TenStickers. Masina de cusut cu autocolant de pasare. Masina de cusut cu sticker pentru pasare si sunet creat pe un fundal galben care va fi frumos pe orice perete. Acest design poate fi în orice dimensiune.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Masina de cusut cu autocolant pentru perete pentru casa ta si dormitorul copiilor. Acest produs este un design al unei mașini de cusut pe un fundal galben, cu păsări și muzică. Acest produs de mașină de cusut cu decalaj de perete pentru sunet de pasăre și muzică este confecționat dintr-un material de înaltă calitate și veți fi fericiți să-l utilizați datorită durabilității și a senzației că se lasă pe perete. Acest produs poate fi creat în orice dimensiune la alegere, iar aplicația de pe perete nu lasă bule și, dacă, din orice motiv, decideți să doriți să îl eliminați, nu va lăsa nici o pată sau rămâne în urmă. Pentru a-l aplica veți primi demo cu produsul, astfel încât să nu aveți frică și puteți vorbi cu noi dacă aveți nevoie de alte întrebări.

Informații despre Masina de cusut cu autocolant de pasare

Referință: A17701

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.