0

Marcator de perete nod marin

TenStickers. Marcator de perete nod marin. Decorați peretele casei dvs. Cu design din colecția noastră de autocolante de perete. Un autocolant fantastic marin nod de frontieră pentru a decora casa ta. Super versatil și este disponibil în 50 de culori diferite.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Decorați peretele casei dvs. Cu design din colecția noastră de autocolante de perete. Un autocolant fantastic marin nod de frontieră pentru a decora casa ta. Sunteți în căutarea unor decorațiuni de perete care să vă ofere o notă de originalitate casei dvs.? Această artă de pe malul mării vă va oferi casa nu numai o notă de originalitate, ci și o atmosferă proaspătă. Dacă nu sunteți complet sigur cu privire la acest design, verificați restul autocolantelor noastre de perete nautic.

această decal maritim nod acționează ca o graniță în jurul pereților dvs. , super-versatil și este disponibil în 50 de culori diferite pentru a vă asigura că acasă decor este la fel de personal pentru tine posibil.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.