Livrare la nivel mondial
0

Love pachet frigider paris

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. Love pachet frigider paris. Cumpărați design-ul nostru decorativ pentru învelișul ușii de la frigider, de la paris paris, care are un aspect uimitor al orașului și al alimentației. Ușor de aplicat.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Doar în cazul în care suprafața frigiderului dvs. Este zgâriată sau veche, atunci veți avea un răspuns cu acest frumos autocolant de vinil de la frigider. este proiectat pentru a acoperi întreaga suprafață pentru a vă bucura doar de priveliștea acestui oraș și de alimente. Verificați lista de măsurători disponibile pentru produs și alegeți ceea ce se potrivește corespunzător spațiului dvs. Vindem decal de vinil de cea mai bună calitate, cu durabilitate îndelungată. Puteți curăța suprafața acestei decalaje de vinil de la ușa frigiderului de mai multe ori, fără ca acesta să fie distrus. Cumpărați o spatulă împreună cu produsul pentru ao aplica perfect.

Informații despre Love pachet frigider paris

Referință: A18853

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.