0

Laptop craniu autocolant

TenStickers. Laptop craniu autocolant. Personalizați-vă laptopul sau macbook-ul cu acest autocolant fantastic de craniu din colecția noastră exclusivă de autocolante de perete pirat. Acum vă puteți decora aparatul și îl puteți face cu ajutorul acestui decalaj superb al craniului.

Culoarea peretelui dvs.

Culoare
T
Dimensiuni (lățime x înălțime)
personalizați-vă laptopul sau macbook-ul cu acest autocolant fantastic de craniu din colecția noastră exclusivă de autocolante de perete pirat. Sunteți în căutarea unui autocolant care va face aparatul să iasă în evidență? Te-ai saturat sa ai un dispozitiv simplu fara decoratiuni? Acum vă puteți decora aparatul și îl puteți face cu ajutorul acestui decalaj superb al craniului.

esti in pirati? Vă place vânătoarea de comori? Sau craniul are un sens special pentru tine? Atunci acest autocolant este un design ideal pentru a obține aspectul dorit pe dispozitiv. Dați dispozitivului dvs. Ceva care va permite tuturor să știe că laptopul dvs. Este al tău!

și distracția nu se oprește acolo! Puteți personaliza dimensiunea și culoarea pentru a face dispozitivul să arate fabulos și original! Este foarte ușor de aplicat și nu lasă urme pe suprafață după îndepărtare. * În funcție de dimensiunea dispozitivului, proporțiile pot varia ușor.

Informații despre Laptop craniu autocolant

Referință: A4425