0

Lanternă cer frigider acasă autocolant

TenStickers. Lanternă cer frigider acasă autocolant. Acest autocolant de frigider al unui cer albastru strălucitor, cu un felinar de modă veche în prim-plan, este perfecțiunea perfectă pentru frigider.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Faci frigiderul tău unic cu acest autocolant de fotografie! Autocolantul original de perete este, desigur, potrivit și pentru orice altă cameră, dar aduce ca adeziv frigider original cel mai farmec. Decalajul pentru perete de bucatarie este modalitatea perfecta de a aduce viata intr-o bucatarie mai simpla si decor. Autocolantul este disponibil in diferite dimensiuni si este fabricat din vinil de inalta calitate si inodor. Autocolantele noastre pot fi ușor atașate și îndepărtate fără a lăsa urme. Datorită vinilului și procesului nostru de imprimare, autocolantele noastre sunt nu numai durabile, ci și disponibile în mai multe culori și combinații diferite. Dacă aveți personalisierungswunsch (culoare, dimensiune sau altele), atunci vă rugăm să ne anunțați.

Informații despre Lanternă cer frigider acasă autocolant

Referință: A13511

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.