0

Jukebox vintage autocolant de perete

TenStickers. Jukebox vintage autocolant de perete. Jukebox autocolant de perete de la colecția noastră de autocolante de perete retro pentru a vă decora camera de zi și a vă retrage din anii 80. Acest decalaj de epocă este ideal pentru iubitorii de muzică sau pentru cei care iubesc articole de epocă.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Ilustrarea unui jeton de epocă vechi din colecția noastră de autocolante retro pentru a vă decora camera de zi și pentru a retrăi anii '80. Acest decalaj de epocă este ideal pentru iubitorii de muzică sau pentru cei care iubesc articole de epocă. Adăugați o notă de culoare și nostalgie de 80 de ani cu acest autocolant de perete pentru jukebox.

nu va trebui să vă faceți griji cu privire la aplicarea acestui decal, deoarece a fost făcută pentru a fi aplicată cu ușurință și nu lasă bule de aer sau reziduuri după îndepărtare. Disponibile în diferite dimensiuni. De asemenea, potrivite pentru personalizarea aparatelor, dispozitivelor și multe altele.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.