0

Japonez autocolant ramura cireșe

TenStickers. Japonez autocolant ramura cireșe. O frumoasă decorație de flori de cireșe roz din colecția noastră de autocolante de perete japoneze pentru a decora aceste spații goale la domiciliu. Dacă vă place cultura japoneză, atunci acest decal fantastic decorativ de flori de cireșe este perfect pentru personalizarea pereților casei dumneavoastră.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
O frumoasă decorație de flori de cireșe roz din colecția noastră de autocolante de perete japoneze pentru a decora aceste spații goale la domiciliu. Dacă vă place cultura japoneză, atunci acest decal fantastic decorativ de flori de cireșe este perfect pentru personalizarea pereților casei dumneavoastră. Acest design frumos oriental de cireșe cu pavilion japonez trebuie aplicat pe o suprafață netedă. Disponibile în diferite dimensiuni și realizate din vinil de înaltă calitate. ușor de aplicat și îndepărtat.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.