Livrare la nivel mondial
0

înveliș romantic la frigider din paris

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. înveliș romantic la frigider din paris. Frigider decorativ vinil decal design din parisul romantic. Este creat pentru a acoperi toată suprafața frigiderului cu priveliște uimitoare asupra parisului și a mâncării.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Nu vrei să ratezi acest uimitor decalaj de vinil înveliș de frigider cu caracteristicile la ce să te aștepți în parisul romantic. Dacă te plictisești de aspectul simplu pe frigiderul din bucătărie, atunci acest autocolant decorativ de frigider este șansa ta de a-l transforma și de a face spațiul bucătăriei să arate altfel. Este disponibil în dimensiuni diferite pentru a selecta. Alege ce se va potrivi bine pe frigiderul tău. Produs de cea mai bună calitate, care este adeziv și ușor de aplicat. Cumpărați spatula noastră pentru a permite aplicarea lui fără probleme pe suprafață. în sfârșit, cu produsul nostru nu există experiență cu bule sau riduri.

Informații despre înveliș romantic la frigider din paris

Referință: A18861

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.