Livrare la nivel mondial
0

înveliș frigorific de flori de margarete

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. înveliș frigorific de flori de margarete. Autocolant decorativ cu flori de margarete colorate, conceput cu vinil de cea mai bună calitate. Cumpărați-l la dimensiunea personalizată pentru o suprafață dorită.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


autocolant de frigider cu flori de colori multi, conceput cu vinil de cea mai bună calitate pe care îl puteți găsi pe piață. Puteți conta întotdeauna pe durabilitatea designului nostru pe care îl vindem cu un preț accesibil. Designul este personalizabil pentru a se potrivi cu dimensiunea suprafeței pentru a o aplica. Nu se reflectă cu lumină și fără bule sau riduri atunci când este instalat. Este un design cu o calitate autoadezivă și ușor de plasat. Cu această ușă frigorifică, bucătăria decalată va arăta grațios și vă veți simți mulțumit de schimbările pe care le-ați făcut cu produsul. Cumpărați-l online și primiți în câteva zile.

Informații despre înveliș frigorific de flori de margarete

Referință: A18846

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.