Livrare la nivel mondial
0

înveliș frigider cu textură de cărămidă

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. înveliș frigider cu textură de cărămidă. Autocolant decorativ pentru ușă de vinil cu design de textură de cărămizi pentru a-l înfășura întreaga suprafață. Cumpărați-l în orice dimensiune care măsoară o suprafață de frigider.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Așezați aspectul texturii cărămizilor pe suprafața frigiderului din bucătărie. Acesta este un autocolant de vinil de la frigider cu designul cărămizilor bine organizate pe acesta în culoarea și stilul tipic. Adăugați o notă de reformare la suprafață cu acest design pe care îl avem disponibil în orice dimensiune care vă servește cel mai bine. Trebuie doar să completați dimensiunea în lățime și înălțime pentru suprafața pe care doriți să o acoperiți și va fi gata. Efectuați plata online cu una dintre opțiunile de plată securizate pentru a o primi în câteva zile. Este ușor de întreținut, astfel încât poate fi curățat doar cu apă și îmbrăcăminte moale.

Informații despre înveliș frigider cu textură de cărămidă

Referință: A18838

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.