Livrare la nivel mondial
0

Înveliș frigider cu flori de margarete vintage

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. Înveliș frigider cu flori de margarete vintage. Design de autocolant de frigider de cea mai bună calitate a unei flori de margarete vintage pentru a acoperi întreaga suprafață a unui frigider pentru a-l transforma cu un aspect uimitor.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Scapă bucătăria de aspect plictisitor prin decorarea frigiderului cu acest design vintage floare de margarete. Are un aspect destul de colorat, care va adăuga atât de multă transformare în spațiu. Este conceput pentru a acoperi întreaga suprafață a frigiderului cu frumusețe scoțându-i aspectul vechi. îl avem în dimensiuni diferite, verificăm opțiunile și alegeți ceea ce vi se va potrivi perfect. . Produs de cea mai bună calitate, care este adeziv și ușor de aplicat. Cumpărați-ne spatula pentru a permite aplicarea netedă a autocolantului pe suprafață. în sfârșit, cu produsul nostru nu există experiență cu bule sau riduri.

Informații despre Înveliș frigider cu flori de margarete vintage

Referință: A18870

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.