Livrare la nivel mondial
0

înveliș frigider cu flori de margarete roz

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. înveliș frigider cu flori de margarete roz. Autocolant de înveliș frigorific adeziv cu designul florilor de margarete roz. Cumpărați-l în dimensiunea care se potrivește cu suprafața produsului.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


autocolant de frigider cu flori de margarete roz pentru a înfășura suprafața și a vă bucura de un spațiu nou. Conferă-ți spațiului tău bucătăriei un aspect transformator cu acest decolteu înveliș de vinil de la frigider. este dimensionalizabil pentru a se adapta la orice suprafață a frigiderului. Cu acest design nu există nicio problemă a ridurilor din cauza calității materialului vinilic. Este foarte adeziv, deci nu se va uza la aplicare. Folosiți o spatulă pentru a o instala perfect și fără probleme pe spațiul prevăzut. Dacă aveți vreo îndoială sau întrebare cu privire la produs, suntem doar la un e-mail. Adăugați în coș și bucurați-vă de designul acasă.

Informații despre înveliș frigider cu flori de margarete roz

Referință: A18858

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.