Livrare la nivel mondial
0

înveliș frigider cu apă dulce

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. înveliș frigider cu apă dulce. Autocolant decorativ de vinil înveliș de frigider cu designul frumos al apei proaspete. Este personalizabil pentru a se potrivi cu orice suprafață dorită.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Nu căutați mai departe pentru decorarea ușilor frigiderului. Cumpărați acest uimitor decor de frigider cu apă dulce pentru a acoperi suprafața și să vă simțiți fericiți cu atingerea pe care o va adăuga bucătăriei. La fel ca toate produsele noastre, acest autocolant vinil de frigider este de foarte bună calitate, rezistent la bule de aer și la riduri atunci când este aplicat. Este ușor de întreținut printr-o metodă simplă de curățare și nu dăunează acesteia. Este autoadeziv și ușor de aplicat cu utilizarea spatulei care poate fi adăugată la produs. Cumpărați decalul învelișului frigider online și efectuați plata pentru a-l primi în câteva zile.

Informații despre înveliș frigider cu apă dulce

Referință: A18850

Format:

Public:

Nr. de persoane:

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.