Livrare la nivel mondial
0

înveliș de frigider pentru scoici de mare

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. înveliș de frigider pentru scoici de mare. Autocolant decorativ frigider cu design de scoici pe malul mării. Are o diviziune a mării și a țărmului în aspectul original de aspect real.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


înfășurați suprafața unui frigider cu acest frigider pe malul mării, decalaj de vinil cu designul unor scoici pe malul mării. Designul are două părți cu o diviziune a mării și a țărmului. Un uimitor de frigider uimitor, care va fi admirabil de toată lumea din casă. Cumpărați-l în dimensiunea perfectă pentru suprafața de aplicare. Designul este personalizabil pentru a se adapta oricărei suprafețe. Bucurați-vă de un spațiu de bucătărie nou și elegant, cu acest autocolant de frigider cu scoici de mare, creat din material de cea mai bună calitate și foarte adeziv. Aplicația este ușoară cu utilizarea instrucțiunii și puteți adăuga o spatulă pentru a permite instalarea ei frumos.

Informații despre înveliș de frigider pentru scoici de mare

Referință: A18863

Format:

Public:

Nr. de persoane:

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.