Livrare la nivel mondial
0

înveliș de frigider pentru colectarea ceainelor

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. înveliș de frigider pentru colectarea ceainelor. Cumpărați decalajul nostru înveliș de vinil de cea mai bună calitate cu designul colecției de ghivece de ceai cu aspect ornamental clasic. Ușor de aplicat.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Sigur doriți să cumpărați această colecție estetică de autocolant de frigider pentru ghivece de ceai pentru a acoperi toată suprafața frigiderului din bucătărie. Este proiectat cu aspectul textural al ornamentului clasic. Umpleți spațiul din bucătărie cu o atingere grațioasă a decalului nostru cu folie de frigider pentru a vă bucura de spațiu cu zâmbet de fiecare dată când îl utilizați. Cumpărați-l în dimensiunea care poate fi dimensionată cu suprafața pentru a o aplica. Introduceți în câmpul produsului înălțimea și lățimea pentru suprafață și acesta va fi gata pentru dvs. Autocolant de vinil de cea mai bună calitate cu o aplicație ușoară și nu se ridează la aplicare.

Informații despre înveliș de frigider pentru colectarea ceainelor

Referință: A18865

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.