Livrare la nivel mondial
0

înveliș de frigider cu flori de margarete

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. înveliș de frigider cu flori de margarete. Autocolant decorativ învelit de frigider pentru flori, pentru a înfrumuseța suprafața frigiderului și a transforma spațiul bucătăriei. Cumpără-l în cea mai bună dimensiune care se potrivește.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Un minunat autocolant de frigider cu flori de margarete este decorațiunea perfectă de care aveți nevoie pentru a schimba spațiul din casă. Cu acest set de colecție de decaluri de frigide cu flori de margarete, veți admira întotdeauna transformarea pe care o va adăuga bucătăriei. Cu un decal de frigider conceput cu un preț accesibil, puteți fi în măsură să înfrumusețați cu mândrie spațiul din calea dvs. Decideți dimensiunea suficientă pentru produs și va fi personalizat în consecință. Puteți conta pe calitatea produselor noastre oricând, cu durabilitate. Poate fi livrat la pasul tău la ușă atunci când este achiziționat online.

Informații despre înveliș de frigider cu flori de margarete

Referință: A18847

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.