Livrare la nivel mondial
0

înveliș cu model de mozaic

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. înveliș cu model de mozaic. Autocolant decorativ pentru învelișul ușii de vinil cu designul modelului de mozaic colorat. Cumpărați-l în dimensiunea care se potrivește cu orice suprafață a frigiderului.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Folosiți decalul nostru decorativ de vinil de la frigider cu designul modelului de mozaic pentru a-l înfrumuseța suprafața. Este personalizabil pentru a se potrivi spațiului dorinței, iar aplicația este simplă. Cumpărați spatula noastră pentru a permite aplicarea designului cu mai puțin efort și perfecțiune. Cel mai bun autocolant de vinil fără bule sau riduri atunci când este aplicat. Cumpărați-l online și livrați-l la adresa dvs. în câteva zile. Opțiunea noastră de plată online este foarte securizată și fără provocări. Nu se reflectă cu lumina datorită finisării mate și poate fi curățat printr-o metodă simplă de întreținere folosind apă și haine moi.

Informații despre înveliș cu model de mozaic

Referință: A18855

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.