Livrare la nivel mondial
0

înveliș alb de frigider

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. înveliș alb de frigider. înfășurați frigiderul de bucătărie cu acest uimitor decoji albe de frigider. Cumpărați-l în dimensiunea care se potrivește suprafeței dvs. Pentru a o aplica.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


Cumpărați acest design de coajă albă pentru a înfășura suprafața unui frigider. Designul are dimensiuni diferite de dimensiuni, verificați lista pe care trebuie să o vedem care este suficient pentru spațiu pentru a o avea. Folosiți designul pentru frigiderul de bucătărie pentru a transforma spațiul. Schimbați energia și senzația în locul cu acest autocolant de vinil de la ușa frigiderului, creat pentru a face un aspect întreg. . Produs de cea mai bună calitate, care este adeziv și ușor de aplicat. Cumpărați-ne spatula pentru a-l putea aplica fără probleme pe suprafață. în sfârșit, cu produsul nostru nu există bule de aer sau experiență împotriva ridurilor.

Informații despre înveliș alb de frigider

Referință: A18872

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.