0

Harta lumii cu autocolant pentru textul de călătorie

TenStickers. Harta lumii cu autocolant pentru textul de călătorie. O frumoasă acuarelă de perete pe hartă de acuarelă, cu o expresie inspirată despre călătorie. Ideal pentru cei care iubesc să exploreze noi locuri și să călătorească în lume. Decorați-vă casa într-un mod care este personal pentru dvs.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
O frumoasă acuarelă de perete pe hartă de acuarelă, cu o expresie inspirată despre călătorie. Ideal pentru cei care iubesc să exploreze noi locuri și să călătorească în lume. Decorați-vă casa într-un mod care este personal pentru dvs.

credeți că călătoriile reprezintă o experiență îmbogățită și valoroasă? Dacă este așa, atunci vă va plăcea această mare decalare a unei hărți a lumii cu un design de culoare a apei, însoțită de un text care vă va aminti de bucuriile pe care le poate aduce călătoria. Perfect pentru decorarea oricărui spațiu gol din casă pentru a-i da viață și culoare. Acest decalaj text frumos spune că "călătoria este singurul lucru pe care îl cumpărăști, ceea ce te face mai bogat" alături de continentele lumii acoperite de inimile dragostei.

disponibilă într-o gamă de dimensiuni, astfel încât să o puteți adapta cu ușurință pereților.

Informații despre Harta lumii cu autocolant pentru textul de călătorie

Referință: A8797