Livrare la nivel mondial
0

Gresie floral model laptop decal piele

TenStickers. Gresie floral model laptop decal piele. Cumpărați autocolantul nostru decorativ pentru vinil cu designul plăcilor florale în stil multi culori pentru a înfășura un laptop. Selectați o dimensiune potrivită.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Cumpărați autocolantul nostru decorativ pentru vinil cu designul plăcilor florale în mai multe culori. Cumpărați această uimitoare colorată de laptop cu plăci de imprimare colorate pentru a-ți înfășura gadgetul în stil grandios. Creează o atracție cu această decalaj elegant de vinil laptop disponibil în orice dimensiune. Plasarea la suprafață este foarte ușoară și nu vă va crea nicio provocare pentru dvs. Pentru a facilita aplicarea, cumpărați o spatulă cu produsul și folosiți corect instrucțiunile. Este rezistent la bule și la riduri, așa că va avea întotdeauna un aspect neted păstrându-i aspectul original tot timpul.

Informații despre Gresie floral model laptop decal piele

Referință: A19012

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.