0

Geometric autocolant de perete de raton

TenStickers. Geometric autocolant de perete de raton. Un autocolant creat de peretele de raton din colecția noastră de autocolante pentru pereți geometrici pentru iubitorii de animale! Dacă sunteți în căutarea unui design elegant de raton pentru a decora casa ta, atunci ați găsit decal animal ideal!

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
Un autocolant creat de peretele de raton din colecția noastră de autocolante pentru pereți geometrici pentru iubitorii de animale! Dacă sunteți în căutarea unui design elegant de raton pentru a decora casa ta, atunci ați găsit decal animal ideal! Dacă nu prea doriți acest animal, asigurați-vă că verificați restul modelelor noastre de animale geometrice!

acest design geometric de raton este ideal pentru umplerea acelor spații goale la domiciliu. Potrivită pentru toate suprafețele netede. Disponibile în diverse dimensiuni și realizate din vinil anti-bule de înaltă calitate.

Informații despre Geometric autocolant de perete de raton

Referință: A7571

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.