0

Galben autocolant mondial pe perete

TenStickers. Galben autocolant mondial pe perete. Retro design mondial autocolant de perete design ideal pentru decorarea oricărei camere din casa sau afacerea dvs. Minunat autocolant galben de perete al unui design polka dot care alcătuiesc continentele pământului, un design elegant, elegant, care va aduce cu siguranță o viață în orice perete altfel gol.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
retro design mondial autocolant de perete design ideal pentru decorarea oricărei camere din casa sau afacerea dvs. Minunat autocolant galben de perete al unui design polka dot care alcătuiesc continentele pământului, un design elegant, elegant, care va aduce cu siguranță o viață în orice perete altfel gol. Acest decal hartă lume este disponibil în orice dimensiune ați putea dori și, dacă doriți să o personalizați orice mai departe pur și simplu ne trimiteți un e-mail la info.ro@tenstickers.com cu detalii. Decorați-vă casa sau biroul cu un aspect profesionist, unic și modern.

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.