0

Fructe inima autocolant decorativ

TenStickers. Fructe inima autocolant decorativ. Bucătării cu pereți de bucătărie - artă, dragoste și mâncare. Această decaloare de bucătărie colorată este perfectă pentru a decora pereții bucătăriei dvs. Un design superb din colecția noastră de autocolante de inimă.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
bucătării cu pereți de bucătărie - artă, dragoste și mâncare. Această decaloare de bucătărie colorată este perfectă pentru a decora pereții bucătăriei dvs. Un design superb din colecția noastră de autocolante de inimă.
decalajul de fructe va da o atmosferă nouă și atractivă pereților casei dvs. Se compune din diferite tipuri de fructe, cum ar fi mere, ananas, banane, căpșuni, pepene verde și cireșe, care împreună formează o inimă uriașă pentru a vă arăta dragostea pentru alimente sănătoase. Selectați măsurile pe care le doriți pentru autocolantul pentru produse alimentare de inimă care vor arăta cel mai bine pe orice suprafață alegeți.

Informații despre Fructe inima autocolant decorativ

Referință: A3990

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.