Livrare la nivel mondial
0

Fructe de mare desen pe perete decal

TenStickers. Fructe de mare desen pe perete decal. Decorativ și ușor de aplicat pe perete de casă decal de bucătărie cu fructe de mare cu caracteristica unui crevete și crab uriaș. Ușor de aplicat pe orice suprafață plană.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Creați o scenă de mâncare reală cu acest decal de vinil pe pereții noștri de fructe de mare, care este prezentat cu un crevete uriaș și crab pentru a stârni apetitul și admirația pe suprafața peretelui. Foarte potrivit pentru bucătărie și îl puteți aplica pe suprafața mesei. Puteți avea decalul peretelui din bucătărie în orice dimensiune doriți, iar aplicarea sa este foarte ușoară și simplă, nu veți avea lupte cu ea dacă urmați instrucțiunile de aplicare. Un design de care vă veți bucura cu o durabilitate îndelungată, deoarece este creat dintr-un material de cea mai bună calitate, care este adeziv și nu formează riduri sau suprafață.

Informații despre Fructe de mare desen pe perete decal

Referință: A17107

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.