0

Foto-mural barcelona autocolant text

TenStickers. Foto-mural barcelona autocolant text. O frumoasă autocolantă de perete foto de mural din capitala cataluniei din spania; barcelona. Un autocolant impresionant de perete de text cu imagini de înaltă calitate ale celor mai recunoscute monumente și peisaje ale barcelonei.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)
O frumoasă autocolantă de perete foto de mural din capitala cataluniei din spania; barcelona.

un autocolant impresionant de perete text, cu imagini de înaltă calitate ale monumentelor și peisajelor cele mai recunoscute ale barcelonei, inclusiv arhitectura gaudi, sagrada familia și frumoasele plaje ale barcelonei. Dacă vă place să vizitați acest oraș mare pentru o pauză culturală interesantă, atunci acest autocolant este ideal pentru decorarea casei dvs.

alegeți dimensiunea care se potrivește cel mai bine spațiului pe care doriți să-l decorați. Se aplică ușor pe orice suprafață plană și se îndepărtează fără a lăsa reziduuri. Realizat din vinil de înaltă calitate și anti-bule.

Informații despre Foto-mural barcelona autocolant text

Referință: A7119

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.