Livrare la nivel mondial
0

Folie de frigider vintage

Reducere Astăzi 10%
TenStickers. Folie de frigider vintage. Autocolant decorativ original de artă frigider pentru a înfășura întreaga suprafață a unui frigider în bucătărie. Poate fi personalizat pentru a se adapta suprafeței la alegere.

Culoarea peretelui dvs.

Dimensiuni (lățime x înălțime)

Unitățile introduse în rubrica de mărime sunt în cm.

Mărime minimă 3 cm x 3 cm.

x

Cu aceste dimensiuni, stickerul va fi livrat în mai multe piese


autocolant decorativ original cu folie de artă frigorifică pentru o schimbare transformatoare în bucătărie. Cumpărați acest design pentru a acoperi o suprafață frigorifică veche, zgâriată sau plictisitoare și fiți mulțumiți de alegere. Este disponibil în dimensiuni diferite, vedeți ce se potrivește cu spațiul pentru a-l avea și faceți o selecție. îl putem personaliza pentru a se adapta unei suprafețe speciale pentru tine. Cumpărați spatula cu designul pentru a permite să o aplicați frumos acolo unde doriți. Vindem cele mai bune decalcomanii de vinil pentru casă, fără efect de riduri sau bule de aer atunci când sunt plasate. Alegeți acest decalaj pentru învelișul frigiderului în cea mai bună opțiune pentru dvs. și îl vom livra în câteva zile.

Informații despre Folie de frigider vintage

Referință: A18962

Stickere la comandă

Achiziționați stickerul dvs. decorativ personalizat cu imaginea sau textul dorit/ă folosind unul dintre serviciile exclusive pe care vi le punem la dispoziție.